Informatii companie

S.C. Prep Integrated Project S.R.L. isi propune sa ajunga in timp una dintre cele mai bune firme de consultanta in management proiectelor din Romania, oferind clientilor servicii de calitate, profesionalism, incredere si know-how in domeniu.

Prin scrierea si implementarea de proiecte, precum si prin asigurarea celorlalte servicii de management, societatea isi propune sa contribuie in special la cresterea competitivitatii mediului privat si la incurajarea antreprenoriatului  din Romania.

Succesul unui proiect finantat din fonduri nerambursabile reprezinta dincolo de indeplinirea unor obiective, atragerea unor sume sau implementarea proiectului, un parteneriat cu valoare adaugata pe termen mediu si lung, atat pentru client cat si pentru societatea noastra. In acest sens, folosim expertiza acumulata, cele mai bune instrumente de management offline si online si  cele mai noi idei pentru a livra servicii de calitate.

Misiune

Misiunea  S.C. Prep Integrated Project S.R.L. este de a oferi servicii de consultanta in management la un inalt nivel de calitate, etica, performanta si competitivitate, pornind de la nevoile si aspiratiile clientilor.

Valori

Atunci cand iti place ceea ce faci, cand te informezi continuu, cand tii cont de cele mai inalte standarde si metodologii in realizare, cand gasesti solutii de imbunatatire a calitatii proiectelor generate, cand respecti si dedici timp fiecarui proiect astfel incat sa atinga excelenta, inseamna ca faci totul cu Pasiune.

Din pasiune generam si implementam proiecte si este prima valoare prin care ne regasim.

Respect fata de client, fata de timpul acestuia si mai ales fata de munca de realizare a oricarui proiect, de la etapa de concepere si pana la finalul implementarii.

De asemeni, societatea respecta efortul depus pentru clienti, mai ales in etapa preliminara si pretinde de asemeni respect pentru timpul, experienta si expertiza dedicate acestora.

Aceasta este a doua valoare care defineste S.C. Prep Integrated Project S.R.L.

A evalua obiectiv sansele unui proiect in vederea finantarii este doar un exemplu de integritate, cea de-a treia valoare definitorie pentru societate.

Apreciem relatia profesionala de colaborare, a patra valoare a societatii. In conturarea oricarui proiect de succes, precum si in faza de implementare, avem nevoie sa colaboram cu beneficiarul pentru ca obiectivele sa fie indeplinite.

Am lasat la urma cea de-a cincea valoare, desi consideram ca are un rol fundamental in munca cu proiecte: simplitatea. Managementul proiectelor cu finantare este un domeniu destul de tehnic de aceea incercam sa transpunem regulile si conditiile ghidurilor in termeni mai accesibili pentru client.

Ce avem in plus fata de alte firme de consultanta? Un cumul de elemente cu valoare adaugata, format din:

 • Experienta si expertiza vasta, de peste 8 ani in domeniul Project Management si al finantarilor nerambursabile prin expertul principal, in implementarea si scrierea unor proiecte finantate prin POS Mediu, POSDRU, POR, fonduri norvegiene, etc.
 • Formare continua a expertului principal, cu participarea la cursuri cu recunoastere nationala si  internationala in managementul proiectului, de tip FIDIC sau bazate pe metodologiile PRINCE2 si PMP.
 • Oferta de servicii la preturi concurentiale folosind instrumente moderne de project management offline si online.
 • Posibilitatea de a primi rapoarte la cerere sau pe baza de abonament, cu cele mai atractive finantari viitoare pentru nevoile personalizate ale fiecarei firme/companii si asistenta in pregatirea eligibilitatii si documentelor beneficiarului din timp pentru sesiuni care se vor derula intr-un interval mai mare de 4 luni.
 • Posibilitatea societatii de a asigura servicii integrate in management prin colaborare cu experti cu o vasta expertiza in anumite domenii de interes mentionate in sectiunea “Servicii” din website.
 • Orientare catre inovare pentru identificarea de noi solutii in vederea dezvoltarii de proiecte/Business Planuri sau traininguri de Project Management pentru junior manageri din firme si companii.
 • Din 2017- pana in prezent am scris si implementat urmatoarele proiecte din surse de finantare diferite:
 • – 3 proiecte scrise si contractate in Programul Start Up Nation, grad de succes 100%. In 2018, acestea sunt in curs de implementare
 • – 1 proiect scris in Programul Comert si Servicii
 • – 1 proiect – elaborare Business Plan pentru sortarea si tratarea deseurilor municipale
 • “Investing in a new modern Waste Treatment Plant in Newcastle, UK”, finantat prin fond de investitii international, bazat pe inovare si automatizare a statiei de tratare mecanico-biologica a deseurilor
 • – 1 proiect in curs de scriere pe Masura 6/6B pentru APL PH din PNDR
 • Pe langa oportunitatile oferite prin fondurile europene, avem disponibilitatea de a elabora proiecte in colaborare cu experti externi/servicii externalizate pentru organizatiile interesate care pot sa acceseze si alte tipuri de finantari nerambursabile cum ar fi: finantari nationale, fonduri norvegiene, finantari direct de la comisia europeana din Programele COSME, Urban Inovative Actions sau  H2020.

Discount de 5%

Pentru serviciile incheiate cu acei clienti ce au transmis Chestionarul online disponibil pe website in aceeasi zi cu data primei discutii cu societatea noastra (e-mail sau telefon) si discounturi pentru oferirea mai multor servicii aceleiasi firme/companii.